SEKCIONA GARAŽNA VRATA

Za objekte kod kojih nije moguće klasično otvaranje zbog nedostatka prostora ili zbog veličine otvora, pravo riješenje su sekciona vrata koja se posebnim mehanizmom podižu pod plafon. 

Sekciona garažna vrata predstavljaju stabilno i estetski privlačno rješenje za sve prilike. Izrađuju se od čeličnih panela debljine 40mm. Široka paleta obrade površina i boja pruža mnogo prostora za individualno oblikovanje.

Neke od prednosti sekcionih garažnih vrata su:

  • Sekciona vrata uvijek odgovaraju – nebitno da li je otvor Vaše garaže pravokutan ili zakošen, ima segmentni ili pravi luk.
  • Vrata se sigurno kreću u zaštićenim vodilicama. Patentirane podesive vodilice s kotačićima, stabilan nosač role i sigurnosne vodilice sprječavaju klizanje vrata.
  • Zglobovi na sekcionim vratima imaju siguran dizajn okova koji osigurava da Vaši prsti ne mogu biti uhvaćeni ili zarobljeni između panela
  • Zahvaljujući sistemu protiv nagnječenja, u slučaju kontakta sa bilo kojim predmetom ili osobom automatika (foto ćelije) mijenja smjer kretanja sekcionih vrata spriječavajući tako oštećenja stvari te povrede ljudi.

OSTALI PROIZVODI

Atraktivni 3D profil prozora sa građevinskom dubinom od 76 mm, nije samo vizualni vrhunac za svaki dizajn prozora, nego također otvara prostor za jedan od najvažnijih faktora-prirodno dnevno svjetlo.
Vanjske žaluzine i žaluzine kao fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda, brinu se za optimalnu klimu prostorije i udobnost. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada.
Rolo garažna vrata su idealno rješenje za otvore manjih dimenzija i za prostore kod kojih toplinska izolacija nije presudan faktor. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju a sastoje se od aluminijskih ili čeličnih lamela.