ROLETNE

Roletne su vrlo bitna zaštita Vašeg doma – bilo da se radi o zaštiti topline, svjetlosti, zvuka, od neovlaštenog ulaska u Vaš dom, te očuvanju Vaše intimnosti.

Što se tiče zaštite topline i svjetlosti rolete spadaju u najefikasnije sjenilo koje potpuno zamračuje prostor te je regulacija svjetlosti iznimno jednostavna. Regulacija svjetlosti tj. podizanje rolete obično se postiže trakama za podizanje, monokomandom (kurblom) ili elektromotorom (daljinsko upravljanje ili tipkalo).

Dok u zimskom periodu godine roletne znatno štede toplinu grijanog prostora (do dodatnih 30%), tijekom ljeta bitno utječu na štednju energije kroz manju potrebu za klimatizacijom. S obzirom na sve navedeno važno  je spomenuti da rolete ulaze u područje zaštite okoliša.

Nadalje roletne čuvaju Vašu stolariju od atmosferskih utjecaja te smanjuju čak 50% buke sa ulice! Uz to ako ste na prometnoj lokaciji ugrađene rolete ne samo da smanjuju buku nego i sprječavaju ulazak većine prašine sa ulice.

Neke od prednosti roletna su:

  • Brojne mogućnosti upravljanja (ručni ili električni pogon)
  • Mogućnost dodatnog povećanja sigurnosti
  • Zajedno sa prozorima, roletne doprinose sprečavanju provala i nasilnog ulaska u objekat ili prostoriju. Takođe, roletne rade u korist intime i zaštite od neželjenih pogleda,
  • Estetika prostora ili objekta kome pripadaju jedna je od bitnih funkcija kojoj se poklanja posebna pažnja.
  • zaštita od sunčevih zraka i prekomerne toplote. Sa druge strane, u toku zime, roletne sprečavaju odliv toplote kroz prozorska okna koja se kreće i do 40%,

OSTALI PROIZVODI

Atraktivni 3D profil prozora sa građevinskom dubinom od 76 mm, nije samo vizualni vrhunac za svaki dizajn prozora, nego također otvara prostor za jedan od najvažnijih faktora-prirodno dnevno svjetlo.
Vanjske žaluzine i žaluzine kao fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda, brinu se za optimalnu klimu prostorije i udobnost. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada.
Rolo garažna vrata su idealno rješenje za otvore manjih dimenzija i za prostore kod kojih toplinska izolacija nije presudan faktor. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju a sastoje se od aluminijskih ili čeličnih lamela.