Naši proizvodi

U nastavku pogledajte kompletnu ponudu naših usluga. Nastojimo da pratimo trendove tržišta te da našu ponudu redovno obogaćujemo novim proizvodima i uslugama.

FEAL MILL 45, 50 i 65 ALU PROFILI FEAL bez i sa prekinutim toplinskim mostom za izradu prozora i vrata. Širokim izborom hladnih profila, okova i brtvi moguća je izvedba raznih konstrukcijskih oblika.
Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor. Klizne stijene imaju mogućnost stvaranja većeg otvora u odnosu na klasična balkonska vrata. Daju posebno ugodnu atmosferu u prostoriji.
Vanjske žaluzine i žaluzine kao fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda, brinu se za optimalnu klimu prostorije i udobnost. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada.
Atraktivni 3D profil prozora sa građevinskom dubinom od 76 mm, nije samo vizualni vrhunac za svaki dizajn prozora, nego također otvara prostor za jedan od najvažnijih faktora-prirodno dnevno svjetlo.
Sekciona garažna vrata predstavljaju stabilno i estetski privlačno rješenje za sve prilike. Izrađuju se od čeličnih panela debljine 40mm. Široka paleta obrade površina i boja pruža mnogo prostora za individualno oblikovanje.
PVC Harmo stijene su vrhunsko rješenje ako u ljetnim danima želite Vaš dnevni boravak ili terasu spojiti s vrtom. Višekrilna PVC harmo stijena funkcionira kao niz balkonskih vrata. U izvedbi sistema otvaranje krila 3 + 1, 5 + 1 i sl.
Aluminijske konstrukcije koje se montiraju na vanjski dio fasade. Služe za zaštitu od sunca. Aluminijske lamele mogu biti različite širine, mogu biti postavljene vertikalno ili horizontalno.
Rolo garažna vrata su idealno rješenje za otvore manjih dimenzija i za prostore kod kojih toplinska izolacija nije presudan faktor. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju a sastoje se od aluminijskih ili čeličnih lamela.
Grilje kao stolarija koja je izravno izložena svim vanjskim vremenskim utjecajima i koja vas štiti od sunca, kiše, leda,snijega, vjetra moraju biti izvedene besprijekorno. Aluminij kao materijal tu se pokazao kao najidealnije rješenje.