KLIZNE STIJENE

Ništa ne pridonosi elegantnijem ambijentu stanovanja bolje od prozračnog i velikog dnevnog boravka. Stoga se kao idealan prijelaz do terasa, balkona i vrta ugrađuju klizne stijene. Time unosite komadić prirode u Vašu kuću.

Posebna tehnika kliznih vrata koristi se kada su u pitanju otvori velike površine, tako da se veliki elementi pomiču bez poteškoća. Svejedno jesu li vrata otvorena ili zatvorena, unutrašnjost prostorije ispunjena je svjetlošću.

Podni priključak sa pragom omogućava nesmetani prolazak. Svojim jedinstvenim dizajnom ne ograničavaju korištenje prostora, budući da se prilikom otvaranja krilo jednostavno podigne i klizanjem otvori na stranu.

Neke od prednosti kliznih vrata su:

  • Elegantno i lagano otvaranje i zatvaranje
  • Rukovanje moguće samo s jednom rukom
  • Potrebno je malo snage za pokretanje
  • Moguća je ugradnja sustava otvaranja pomoću motora

OSTALI PROIZVODI

Atraktivni 3D profil prozora sa građevinskom dubinom od 76 mm, nije samo vizualni vrhunac za svaki dizajn prozora, nego također otvara prostor za jedan od najvažnijih faktora-prirodno dnevno svjetlo.
Vanjske žaluzine i žaluzine kao fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda, brinu se za optimalnu klimu prostorije i udobnost. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada.
Rolo garažna vrata su idealno rješenje za otvore manjih dimenzija i za prostore kod kojih toplinska izolacija nije presudan faktor. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju a sastoje se od aluminijskih ili čeličnih lamela.