ROLO VRATA

Rolo garažna vrata odlikuje vrhunski dizajn, maksimalna toplinska i zvučna izolacija, veliki izbor boja i kombinacija ručnog, električnog ili daljinskog otvaranja. Rolo garažna vrata su vrlo jednostavna za manje dimenzije vrata, jer zahtijevaju manje prostora za ugradnju, te su vrlo su tiha i ekonomična. Rolo garažna vrata izrađuju se po mjeri i to tako da u potpunosti prilegnu na zid.

Neke od prednosti rolo vrata su:

  • Ručno otvaranje i zatvaranje vrata znatno je olakšano tehnikom vlačnih opruga. Tako se rolo vratima može rukovati bez napora. Tehnika vlačnih opruga kod rolo vrata s motorom kao opcijom dodatno čuva mehaniku i motor vrata.
  • Rolo vrata čvrsto se zatvaraju, a gubitak topline je sveden na minimum. 
  • Motor je postavljen sa strane bubnja vrata kako bi servisiranje bilo jednostavnije. Pokretanje i zaustavljanje vrata izrazito je polako i tiho, što čuva sama vrata.
  • Obzirom da su uravnotežena oprugama i imaju sigurnu automatiku isključivanja, dodatno osiguranje ruba zatvaranja nije potrebno. 

Rolo vrata opremljena su električnim kompaktnim motorom s unutrašnjom i vanjskom sklopkom aktiviranom ključem. Kada kao dodatak naručite i sistem daljinskog upravljanja, u garažu možete ulaziti sigurno i brzo, bez obzira na vremenske uvjete. Pritisnite prstom i vrata se otvore. Samo kliknete i već ste unutra.

OSTALI PROIZVODI

Atraktivni 3D profil prozora sa građevinskom dubinom od 76 mm, nije samo vizualni vrhunac za svaki dizajn prozora, nego također otvara prostor za jedan od najvažnijih faktora-prirodno dnevno svjetlo.
Vanjske žaluzine i žaluzine kao fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda, brinu se za optimalnu klimu prostorije i udobnost. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada.
Rolo garažna vrata su idealno rješenje za otvore manjih dimenzija i za prostore kod kojih toplinska izolacija nije presudan faktor. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju a sastoje se od aluminijskih ili čeličnih lamela.