BRISOLEJI

Brisoleji su najčešće eliptičnog oblika, fiksno ili pomično učvršćeni na aluminijsku konstrukciju ispred staklene fasade objekta. Lamele moguće je postaviti vertikalno ili horizontalno. Uz brojne druge prednosti, objektu daju estetski dovršen hi-tech izgled.

Neke od prednosti brisoleja su:

  • Zaštita od svjetlosti i mogućnost regulacije svjetlosti u prostoru pružaju visoku kulturu stanovanja
  • 95% zaštita od termičke energije sunca, koja sprječava pregrijavanje prostora
  • 99% zaštita od UV zraka, koja sprječava oštećivanje namještaja
  • Vijek trajanja 30-40 godina
  • Stabilnost kod jakog vjetra
  • Štednja energije – ljeti hlađenjem prostora, zimi grijanjem korištenjem sunca
  • Moguća izvedba i na horizontalnim krovnim površinama

Fiksni brisoleji prikladni su za zasjenjivanje poslovnih zgrada, hala i drugih sličnih većih objekata. Koriste se kao fasadni element kod zasjenjivanja horizontalnih staklenih površina. Predstavljaju savršeno rješenje tamo gdje je fasadu potrebno zaštititi od vjetra, kiše i snijega.

Pomični brisoleji namijenjeni su zasjenjivanju svih staklenih površina i također za zatvaranje loža balkona i terasa.

OSTALI PROIZVODI

Atraktivni 3D profil prozora sa građevinskom dubinom od 76 mm, nije samo vizualni vrhunac za svaki dizajn prozora, nego također otvara prostor za jedan od najvažnijih faktora-prirodno dnevno svjetlo.
Vanjske žaluzine i žaluzine kao fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda, brinu se za optimalnu klimu prostorije i udobnost. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada.
Rolo garažna vrata su idealno rješenje za otvore manjih dimenzija i za prostore kod kojih toplinska izolacija nije presudan faktor. Rolo vrata zahtijevaju malo prostora za ugradnju a sastoje se od aluminijskih ili čeličnih lamela.